05-06-09

Tweede bijkomende bestelling

Gegroet allen,

Zoals afgesproken met onze kledijmaker werd onze eerste bestelling van 2009 in week 22 reeds geleverd en werden de kosten door iedereen al vereffend. Nu heb ik toch vernomen dat enkelen onder ons bij de eerste bestelling niet (of veel te laat) op de kar zijn gesprongen om ook hun "wens" door te geven.

Daarom nogmaals volgende én laatste bericht om alsnof aan iedereen een laatste kans te geven om (bijkomende en/of nieuwe) kledij te bestellen. 

Mochten er onder jullie dus nog zijn die een bestelling van HF-kledij willen plaatsen, gelieve dit zo vlug mogelijk door te willen geven (via "reactie" of de mail-knop, gelegen aan de linkerzijde van de blog).

Hieronder vindt U nogmaals de lijst van de mogelijks te bestellen kledij. Gelieve er rekening mee te houden dat de vermelde prijzen niet meer up to date zijn. Bij de meeste modellen is er 1 Euro bijgekomen.

Prijslijst

Weet dat onze cliché enkel maar op vesten, broeken, truien en windtex overshoes gedrukt wordt. Regenvesten, handschoenen, arm-, knie- en beenstukken, mutsen enz. worden niet bedrukt.

Voor de opstart van de productie is er een kost van 25 Euro. Deze kost zal verdeeld worden onder het aantal bestellers. Hoe meer bestellers dus, hoe minder de persoonlijke kost.

Laat ons afspreken dat iedereen de tijd heeft om tot en met woensdag 17/06/2009 de tijd heeft om hun bestelling door te geven. Na deze datum wordt alles onherroepelijk gesloten en zal de bestelling doorgegeven worden. Het spreekt uiteraard voor zich dat deze bestelling zal doorgeven worden na betaling.

Uw kledingmaker nóg eens in een atelier


15:04 Gepost door De Herzeelse Flandriens-Administrator in Seizoen 2009 - Allerlei | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

bestelling kledij tommeke tommeke,
ik zou eventueel nog iets willen bestellen . ik zou zo een truiken zonder mauwen willen, zo één da de wind tegen houdt. is da een body light windtex? zo zou ik er enen willen in de XL ! En dan ook nog beenstukken ( L ) en nog iets voor over de schoenen. ik em nen maat 44 dus ge ziet maar eh. Als is natuurlijk de enigen ben die nog iets besteld, laat dan maar zo hé, ik ga die opstart kost natuurlijk niet alleen betalen...
Groeten Wouter

Gepost door: wouter ds | 16-06-09

@ Wouter Ge moet niet ongerust zijn voor de opstartkost. Hij wordt al verdeeld onder zeven man, ongeveer een 3.5 Euro pp.

Gepost door: Tom Bidon | 16-06-09

De commentaren zijn gesloten.