22-08-09

Parcours 1ste Tour de Wijngaard

Gegroet allen,

Voor de geïnteresseerden onder ons. Hieronder het te volgen traject van de 1ste Tour de Wijngaard. Nuttige info hierbij is dat de eerste twee ronden gezamenlijk in groep worden gereden, achter de openingswagen, aan een gemiddelde snelheid van 27 km/h. Daarna alle remmen los.

Parcours De Wijngaard

PS : Er is nog steeds mogelijkheid om zich in te schrijven. En weet hierbij dat dit een ideale gelegenheid is om onze uitrusting in de schijnwerpers te plaatsen op de kermis te Borsbeke. Onder het motto "deelnemen is belangrijker dan winnen" moet het hierbij voor de deelnemers een plezierige onderneming zijn ( + iedereen heeft prijs).

Uw verslaggever ergens ten velde


09:35 Gepost door De Herzeelse Flandriens-Administrator in Seizoen 2009 - Allerlei | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

4 Flandriens Naast Coolens, Durpelken en mezelf heeft nu ook Retrostyle Wouter zich ingeschreven voor de 1ste Tour De Wijngaard. De Herzeelse Flandriens zijn dus al met 4. Nog kandidaten?

Gepost door: Joris | 26-08-09

ben vandaag parkoers gaan verkennen. Sleutelpunt wordt zoals verwacht de "Diepestraat". Tis zaak niet te vroeg op kop te komen daar, eens boven er een patat op te geven, en de afdaling als kamikaze te nemen en dan is er kans om 4e of 5e te worden... :-)
Ikzelf schat mijn kansen hoog in, toch mijn kansen om de eerste 2 ronden vol te maken acher de wagen. Daarna zalt led wel uitgezongen zijn. Er moet iemands de Rode Lantaarn pakken hé. Wéér een Flandrien in het daglicht...
Supporters of ploegmaten op post hé

Gepost door: wouter ds | 27-08-09

te laat geweten :))
anders deed ik ook weleens mee voor de fun

Gepost door: den zwart rijder | 30-08-09

De commentaren zijn gesloten.