27-05-10

(Alternatieve) Rit op 19/06/2010

Gegroet allen,

Wegens de geringe interesse werd er "en petit comité" besloten om onze internationale rit en tevens propagandarit van 19/06/2010, genaamd Herzeele - Herzele, voor een jaartje uit te stellen. Deze rit zal wel degelijk doorgaan in ons eerste jubeleumjaar 2011. We kunnen er dan onmiddellijk ook een jubeleumrit van maken.

De eerste voorbereidingen van deze rit zijn trouwens al genomen. Op 22/05/2010 werd door twee HF-ers een verkenningrit georganiseerd rond de startplaats Poperinge. Het traject Poperinge - Herzeele werd door deze twee mannen met veel aandacht ingereden en goed bevonden. Het is een ideale strook om de beentjes op 't gemak warm te krijgen alvorens het Heuvelland met de gevreesde Kemmelberg in te duiken.

DSC00867

DSC00872

Niet getreurd voor de mannen die hun zinnen gezet hadden op deze datum en bijhorende rit. Er werd voor een gepaste vervanger gezocht en gevonden. Op 19/06/2010 gaat trouwens de beroemde Badiscotour door. Een georganiseerde rit van WTC De Wijngaardvrienden dewelke wij in het verleden ook al aangedaan hebben met de Herzeelse Flandriens. We opteren voor de 100 km doorheen het Vlaamse landschap en dit aan een gezapig tempo zodat iedereen in de groep met elkaar kan wedijveren.

Voor meer info omtrent deze rit klik op onderstaande illustratie.

Badisco

En ook voor diegenen die hun zinnen reeds gezet hadden op het culinaire verlengstuk na de rit niet getreurd. Er zal hiervoor nog een degelijke oplossing gezocht worden zodat de verloren gereden energie terug op peil kan worden gebracht.

Uw verslaggever ergens ten velde


12:34 Gepost door De Herzeelse Flandriens-Administrator in Seizoen 2010 - Allerlei | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Met de Trois Ballons in de kuiten zullen we op 19/06 klaar zijn voor de mooie Badisco tour.....

Gepost door: tijgerstreepke | 28-05-10

De commentaren zijn gesloten.