28-04-11

Info voorlopige klassement 2011

Beste HFers,
 
De stand werd zonet aangepast op onze site (https://sites.google.com/site/herzeelseflandriens/home/st...).
 
De kopgroep slankt verder af (Joris valt af door zijn totale afwezigheid en Fernand door het overslaan van de nabespreking). Opvallende aanwezigen nog altijd: Kristof Beké en nieuwkomers Bjorn Ponnet en Vincent Vermoesen (die we ondanks het ontbreken van een uitrusting toch stilaan als lid mogen beschouwen). Zekerheden Chris en de twee Wims vervolledigen de lijst. Onze voorzitter Tom Bidon sluit de rangen. De vraag die velen op de lippen gebrand staat: kan hij het dit jaar tot het einde volhouden??? Vorig jaar lag een olievlek in de weg, maar dit jaar ligt voor hem (voorlopig) nog altijd de weg open (niet letterlijk hopelijk) naar eeuwige roem door als outsider te verrassen en de felbegeerde titel van Flandrien Van Het Jaar mee te graaien. Het belooft alleszins nog een spannende strijd te worden. Hier en daar duiken zelfs al geruchten op dat de val (zie hieronder) van Wim Coessens geen toeval was... Witse zou zelfs al op de zaak gezet zijn.
 
Update voor wat betreft de nevenklassementen:
 
- Omdat Kris Coolens al eens punten gekregen had voor zijn vaderschap hebben we Bram deze keer als man van de week genomen. Bram neemt vanaf nu immers de uitbouw van de medische cel bij de Flandriens ten harte ... getuige de overhandiging van een Ettix – pakketje (infobrochure, klantenkaart, gelletje en recovery-shake). Waarvoor dank. Doch dit was slechts de eerste stap, naar ik vernomen heb. Onze kersverse vader, Kris Coolens heeft wel zijn kilometers opnieuw bijgekregen... 't was tenslotte overmacht én hij heeft het goedgemaakt met zijn traktatie ;-)
 
- Over de pechogel van de week weinig discussie: Wim Coessens. Een spectaculaire val met als resultaat 2 lekke banden en enige tijd groggy ten velde. Al bij al gelukkig zonder erg... de schaafwonden aan vingers, elleboog, schouder en knie buiten beschouwing gelaten.
 
Met dank aan Chris Beerens voor het bezorgen van de nodige info.
 
Mvg,
 
De Standbijhouder

15:30 Gepost door De Herzeelse Flandriens-Administrator in Seizoen 2011 - Allerlei | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Inderdaad, er vormt zich al een kopgroepje met enkele prominenten in maar het seizoen is nog lang en een ongeluk is gauw gebeurd ;-))

Ps mooi beschreven

Gepost door: Tom Bidon | 28-04-11

Een héél select gezelschap aan het front... zou ik zo zeggen!
Zelfs in het 'Chepappe' klassement doet de Coessens een hééééééééééééél goeie zaak ;o)

Gepost door: Chris | 28-04-11

Een klassement van chepappe heb ik niet bijgehouden, maar de correlatie met pechvogel van de week (en uiteindelijk die van het jaar) is natuurlijk heel hoog ;-)

Gepost door: Joris B | 28-04-11

Merci mannen! 't is sympathiek om in deze drukke periode van overmacht enige soepelheid in het klassement te laten sluipen en eervolle punten toe te kennen voor het vaderschap.
Alles is nog mogelijk! hopelijk beklagen sommige deze regeling niet op het einde van het seizoen ;-)
Kris

Gepost door: Kris | 04-05-11

Leuk geschreven!! :-)
Ik denk ook dat we eens moeten denken aan een volgwagen als we met zoveel blijven de woensdagavond... een "busken" eh!!

Gepost door: Cancellara | 05-05-11

De commentaren zijn gesloten.