27-12-07

Etentje bij ons Veronique en Etienne

Gegroet allen,

21/12/2007 omstreeks 20.00 uur kom ik, na een zware dagtaak, ons lokaal binnengewandeld en wat zie ik. Ik ben al niet meer mijnen eersten en zeker niet mijnen laatsten. Na een beleefde handdruk aan iedereen en een aperitiefje en wat tetteren wacht ook ik op de na-komers om uiteindelijk rond de klok van 21.00 uur plaats te nemen aan de gereserveerde plaatsen.

DSCF0063

Nadat de driekoppige jury zijn oordeel geveld heeft mogen wij al gauw met z'n tienen genieten van een heerlijke spaghetti geprepareerd zonder preparaten door ons Veronique.


DSCF0065
DSCF0064

Tijdens het nuttigen van onze maaltijd merken wij op dat beetje bij beetje ons aantal in elementen toeneemt.

DSCF0066
 

Wij mogen ook de kerstman, gesponsord door onze nieuwste telg, verwelkomen. En ook de Patte Goossens, Chris Beerens en Eddy Ponnet zetten hun stoeltje bij in de steeds maar groter wordende kring.

DSCF0067
 

Omstreeks middernacht vinden de gastheer en -dame dat het voor hen genoeg is geweest en nadat onze magen voor een laatste keer (bij)gevuld worden door het gevraagde gerstenat besluiten wij om de nacht verder te zetten in de Per Tutti alwaar ook Pieter De Bisschop ons nog komt vergezellen. Rond de klok van 03.00 uur vinden de meeste Flandriens dat het goed is geweest en keren zij zonder ongevallen terug huiswaarts alwaar het ijzeren ros nog een keer gepaaid en gekoesterd wordt met de woorden "op 01 april 2008 om 18.30 uur gaan we er voor ons nieuwe seizoen 2008 weer een lap op geven"

Uw verslaggever ter plekke


12:26 Gepost door De Herzeelse Flandriens-Administrator in Seizoen 2007 - Allerlei | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

10-12-07

Spaghetti-festijn

Gegroet allen,

De kop is er af. Na lang onderhandelen hebben wij uiteindelijk een gepaste datum voor een gezellig samenzijn kunnen vastleggen.

rode-wijn-3glazenspaghetti_bolognese_evita

Gelieve dus vrijdag 21/12/2007 aan te stippen om een spaghettieken te gaan eten in ons lokaal "Torenhof" te Herzele. Ons Véronique en Etienne zullen ons daar hartelijk verwelkomen.

Ik stel voor om rond de klok van 20.00 uur af te spreken ter plekke. Sommigen onder ons (waaronder ikzelf) moeten ietsje langer presteren voor de werkgever en zullen dan ook ietsje later present zijn. Wat uiteraard niet wil zeggen dat diegenen die op tijd zullen zijn niet mogen beginnen met het nemen van een aperitiefje.

Omdat ons Véronique graag zou weten met hoeveel wij present zouden zijn had ik graag van iedereen nog een bevestiging gehad. Gelieve deze dus zo spoedig mogelijk, onder de vorm van een reactie, te plaatsen aub.

Uw verslaggever ter plekke


12:01 Gepost door De Herzeelse Flandriens-Administrator in Seizoen 2007 - Allerlei | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

03-12-07

Nieuwe sponsor

Gegroet allen,

Groot nieuws terug voor ons steeds korterbij komende wielerseizoen 2008. Nadat allerhande sponsors zoals Davitamon-Lotto en HLN reeds eerder besloten hadden om met ons in zee te gaan heb ik terug het heuglijke nieuws om alweer een nieuwe sponsor aan het steeds maar groeiende lijstje toe te voegen.

Ik heb de bevestiging gekregen van onderstaande sponsor

lecocquytsportif

om in het wielerseizoen 2008 de Herzeelse Flandriens in hart en ziel te steunen tijdens hun reeds befaamde fietstochten. De bevestiging is mede te wijten aan het feit dat ook hun moedermaatschappij een renner als Tom Boonen aan de haak heeft kunnen slaan waardoor hun populariteit sterk de hoogte is ingegaan.

Onder welke vorm deze steunbetuigingen zichtbaar zullen worden is nog niet gekend doch er is ter sprake gebracht dat een verrassing van formaat zeker tot de mogelijkheden behoort.

Uw verslaggever ter plekke


12:04 Gepost door De Herzeelse Flandriens-Administrator in Seizoen 2007 - Allerlei | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

23-11-07

Velofollies

main-top
 

Gegroet allen,

Het eindejaar nadert steeds maar korterbij en dat betekent ook dat het nieuwe wielerseizoen 2008 staat te popelen om de neus boven water te steken. Daarom volgende nuttige info.

Van vrijdag 18/01/2008 tot en met zondag 20/01/2008 gaat te Kortrijk in de expohallen aldaar de "Velofollies - 2008" door. Tijdens deze expo kan men kennis maken met de allernieuwste weetjes op het vlak van wielrennerij, allerhande workshops, demonstratiewedstrijden en zoveel meer. Tevens zullen ook verschillende grote Protour-ploegen present zijn om hun ploegvoorstelling te geven.

Voor verdere gespecifieerde info kan je steeds terecht op onderstaande site

www.velofollies.be

Ik ben in elk geval al geïnteresseerd om eens een kijkje te gaan nemen. Moesten er nog "maniakken" zijn gelieve dan wel de site eerst te raadplegen. Wie wil kan, mits wat klik-werk, een kortingsbon bekomen. 

kortingsbon velofollies

Uw verslaggever ter plekke


14:56 Gepost door De Herzeelse Flandriens-Administrator in Seizoen 2007 - Allerlei | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

21-11-07

Afsluitingsetentje of openingsetentje?

Gegroet allen,

Spaghetti_Bolognese

Jawel, beste flandriens, ons seizoen zit er al een tijdje op doch hier en daar hoor ik sommigen onder ons nog een kreetje slaan om terug de koppen eens bij elkaar te steken. En waarom zouden wij dat niet doen onder de vorm van een gezellig etentje in ons lokaal? Allereerst dienen wij hiervoor wel de nodige afspraken te maken en nu dat de feestdagen toch korterbij komen zal die gepaste datum vinden natuurlijk een bijkomende moeilijkheid zijn.

Daarom zou ik graag weten welke dagen jullie voorkeur hebben. Als er iemand is die geen bezwaar heeft om in de week nog eens samen te komen, laat het dan weten. Al denk ik wel dat de meesten onder ons het zien zitten om de afspraak te regelen op een vrijdag of een zaterdag.

In elk geval laat zo spoedig mogelijk iets weten wie, ten eerste, geïnteresseerd is om mee te gaan, en ten tweede, op welke datum en tijdstip ('s middags - 's avonds) hij het liefst de afspraak zou willen laten doorgaan.

Moest het dit kalenderjaar niet meer lukken, niet getreurd, na de feestdagen kunnen wij ook nog afspreken om het seizoen 2008 op gang te schieten.

Uw verslaggever zoekend naar een gepaste datum

16:50 Gepost door De Herzeelse Flandriens-Administrator in Seizoen 2007 - Allerlei | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

11-11-07

Ronde van Vlaanderen, 05/04/2008

Gegroet allen,

Ronde van Vlaanderen newsletter30-10-2007 


Inschrijvingen van start!

Zaterdag 5 april 2008 is een datum die je nu reeds met stip in je agenda kan noteren. Dan kan jij namelijk weer Vlaanderens Mooiste rijden tijdens de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen en mtb'ers, samen met 20.000 andere moedige doorduwers.

Parcours

De ultieme uitdaging is uiteraard het volledige parcours van 260 km, dat de profs de dag nadien afleggen. Maar de andere afstanden van 140 km en 75 km zullen je uiteraard ook laten kennismaken met het unieke parcours van deze absolute klassieker. Met ongetwijfeld de Muur en de Bosberg als apotheose, om nadien triomfantelijk over de echte aankomstlijn te bollen.

Ook de fanatieke mountainbiker kan zijn hartje ophalen op het uitdagende parcours over de heuvels van de Vlaamse Ardennen.

Inschrijven

Voel je het al kriebelen? Schrijf je dan nu al in! Klik HIER. Dan resten er nog 5 maanden om je voor te bereiden. Iedereen kan de Ronde van Vlaanderen rijden! Jij ook!? Meer info kan je steeds terugvinden op onze website, Klik HIER.

 

� 2007 sport.be | Schoebroekstraat 8 | 3583 Paal

Uw verslaggever ter plekke


17:19 Gepost door De Herzeelse Flandriens-Administrator in Seizoen 2007 - Allerlei | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

29-10-07

Mountainbike - Zwalm, 04/11/2007

Gegroet allen,

Zondag mijn eerste ritje van 40 km afgepeddeld met de mountainbike. Het mag gezegd worden dat de omstandigheden ( en de conditie) heel goed waren. Te Herzele vertrokken om langs talloze onverharde wegen keerpunt Brakel met als kuitenbijter de Berendries te bereiken.

Op zondag 04/11/2007 wordt er terug een mountainbikerit (Halloweentocht) georganiseerd door WTC De Molenbikers te Zwalm. Verdere info vindt u op onderstaande website

www.molenbikers.be

_MG_1063%20(Small)


 Uw verslaggever ten velde


12:25 Gepost door De Herzeelse Flandriens-Administrator in Seizoen 2007 - Allerlei | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |