28-12-08

Nieuwjaarswensen

Gegroet allen,

Naamloos

Bij deze willen wij elk lid van de Herzeelse Flandriens een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar toewensen.

Met de jaarwisseling in het vooruitzicht komen sommigen onder ons ook al stilletjes, zoetjes aan in beweging. Soms bij diegene bij wie je het minste zou van verwachten. Hieronder het bewijs.

Meuleman

En voor diegenen die zitten te wachten vol ongeduld op de start van het nieuwe seizoen. Onze winterstop zit al over de helft en binnen drie maand moet de eerste voorjaarsconditie vertoond worden. Nog eventjes op de tanden bijten, zou ik zeggen.

Uw feestvarken ergens ten velde


16:57 Gepost door De Herzeelse Flandriens-Administrator in Seizoen 2008 - Allerlei | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

06-11-08

Koppenberg

Gegroet allen,

Hoe een landschap op een paar maanden tijd kan veranderen. Hieronder een kleine compilatie van de Koppenberg(cross).

Uw verslaggever ter plekke


15:02 Gepost door De Herzeelse Flandriens-Administrator in Seizoen 2008 - Allerlei | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-10-08

Zomerseizoen 2008

Gegroet allen,

De vélo hangt aan de haak en de zomer zit erop. Dat wil dus ook zeggen dat de prijzen reeds verdeeld zijn.

DSCF0050

Dit seizoen is een ongenaakbare Chris Beerens met de hoofdvogel gaan lopen. Na 24 deelnames en 1350 km verder heeft hij zijn 'Gouden Fiets" eindelijk de hoogte mogen insteken.

DSCF0045

Een ruimschoots verdiende winnaar van ons voorbije zomerseizoen 2008. Maar niet getreurd voor de volhouders die hun conditie willen onderhouden. Ook een winterseizoen heeft (soms) zijn charmes. Wie krijgt bij een koude zonnige zondagochtend niet het water in de mond om zijn stalen ros nog eens terug van stal te halen voor een gezonde winterrit? Daarom zou ik willen voorstellen om toch geregeld nog eens onze blog te bekijken. Wie zin heeft om nog eens te bollen maar hierbij niet alleen de borst wil nat maken, kan gerust via "reacties" zijn vraagsken stellen om metgezellen te vinden. Daarvoor is er bij "Categorieën" de rubriek "Afspraken" bijgevoegd. Bij het geplaatste bericht aldaar kan naar hartelust afgesproken worden gedurende een ganse winter. Ik ben er vrij zeker van dat je niet veel eenzame trippen zal moeten ondernemen dan.

Ps : De voorbereidingen voor ons volgende zomerseizoen 2009 zijn al volop aan de gang. Voor wie al geïnteresseerd is welke ritten we volgend jaar onder wielen gaan geschoven krijgen kan al eens piepen op volgende site

http://www.routeyou.com/group/view/1864/ritten-voor-2009.nl

Deze site is ook al bijgevoegd op onze blog bij linken onder de naam "In kaart gebrachte routes - 2009". Uiteraard zijn andere voorstellen van ritten nog steeds welkom. Wie een rit in gedachten heeft, mag dit gerust melden. Deze zal er dan zo snel mogelijk bijgevoegd worden.

Uw verslaggever ten velde


10:06 Gepost door De Herzeelse Flandriens-Administrator in Seizoen 2008 - Allerlei | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

14-10-08

Rendez-vous

Gegroet allen,

Stoverij

Ons afsluitingsetentje komt nu wel heel dichtbij. De nodige afspraken hieromtrent zijn reeds gemaakt en onze gastheer en gastvrouw verwachten ons in hun kasteel "Het Torenhof" rond de klok van 19.30 uur om aan te schuiven aan de ere-tafel.

Hebben hun aanwezigheid voor het etmaal bevestigd :

- Joris Bernagie

- Philippe De Durpel

- Bram Van Der Stuyft

- Pieter De Bisschop

- Kristof Beke

- Kris Coolens

- Andy Meuleman

- Jurgen Beerens

- Wouter De Spiegeleer

- Jeroen Brondeel

- Tom De Pelecyn

- Wim Cocquyt

- Marc De Rouck

Komen later (misschien) :

- Chris Beerens

- Bart De Durpel

- Eddy Ponnet

- Hans Neckebroeck

En na het nuttigen van onze maaltijd en een uurtje cinema-plezier kunnen we de woorden van onze bekendste Vlaamse charme-zanger van het moment eer aan doen. Zet de tent maar op zijn kop!!!

 

Ps : Voor diegenen die hun naam niet hierboven zien staan en er toch nog willen bijzijn, niet getreurd. Laat het weten zodat de aanwezigheidslijst onmiddellijk kan aangepast worden.

Uw verslaggever ter plekke


16:28 Gepost door De Herzeelse Flandriens-Administrator in Seizoen 2008 - Allerlei | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

30-09-08

Trainingsmakker van Tom Bidon wordt WERELDKAMPIOEN

allessandro wins           allessandro gold

Alessandro Ballan heeft zich in het Italiaanse Varese tot de keizer van het wielrennen gekroond. Ballan, die op een kleine drie kilometer voor de aankomst wegreed uit een kopgroep van een tiental renners, is de nieuwe wereldkampioen.

 

De manier waarop hij zijn medevluchters ter plekke liet in de laatste kilometers, doet ons sterk denken aan de manier waarop Tom Di Pelio soms “ de Rijst” afdendert. De gelijkenissen zijn echt treffend!!

 

Niet te verwonderen als je weet dat Allessandro in het voorjaar de basis van dit succes - samen met onzen Tom - op de “Vlaamsche” wegen is komen leggen. Iedereen herinnert zich hun heroïsche duel op de Taaienberg van dit voorjaar zeker nog.

 

19:27 Gepost door De Herzeelse Flandriens-Administrator in Seizoen 2008 - Allerlei | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-09-08

Sluitingsetentje

Gegroet allen,

De kogel is door de kerk. We hebben een datum gevonden om ons sluitingsetentje te laten doorgaan. Jawel, beste Herzeelse Flandriens, op vrijdagavond 17/10/2008 rond de klok van 19.30 uur mogen we met z'n allen onze goed opgewarmde, ingesmeerde en onthaarde benen onder tafel schuiven. Wat staat er op het menu? Het merendeel heeft gekozen voor een echte vlaamse stoverij met frieten dus het zij zo.

Stoverij

Na het vullen van onze magen gaan we over tot een volgende luik van de avond nl. een uurtje cinéma-plezier. Er zal ons een compilatie van het voorbije zomerseizoen vertoond worden, "the final touch" uiteraard gecreëerd door onze dienstdoende regisseur Kris Coolens.

En na dit tweede luik van de avond kunnen we nog een stapje in de wereld zetten om ons seizoen definitief af te sluiten.

Graag hadden we willen weten wie hier present zal zijn, dit om de nodige schikkingen te treffen. Gelieve dus uw aanwezigheid via "reacties" al dan niet te bevestigen.

Uw chef-kok ter plekke


10:23 Gepost door De Herzeelse Flandriens-Administrator in Seizoen 2008 - Allerlei | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

23-09-08

Afspraak receptie

Gegroet allen,

Morgen 24/09/2008 gaat de huwelijksreceptie van Véronique en Etienne door. Alle Herzeelse Flandriens zijn uitgenodigd en worden daar verwacht om 19.30 uur.

Enkele Herzeelse Flandriens onder ons hebben reeds om 19.00 uur afgesproken aan ons ander interim-lokaal "De Oude Brug" om dan in grupetto naar the place to be te gaan. Uiteraard staat voor iedereen vrij wie waar gaat toekomen. Graag hiervoor wel een seintje via "reactie".

Ps : De kado's zijn reeds aangekocht.

Uw verslaggever ten velde


12:11 Gepost door De Herzeelse Flandriens-Administrator in Seizoen 2008 - Allerlei | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende